Domaće žele-bombone s kokosom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 dl soka po želji jagoda, jabuka, ananas, pomorandža, borovnica...

- 50 gr meda

- 1 želatina u prahu

- malo kokosa za ukrašavanje, a može i mlevenih orašastih plodova (opciono)

- silikonski kalup za praline - oblik po želji

Priprema:

Sok, med i želatin staviti na srednju temperaturu da se sastojci istope, pa nakon skidanja sa vatre malo prohladite i sipajte u silikonski kalup.

Ostaviti u frižideru nekoliko sati da se sve dobro stegne. Stegnutu smesu pažljivo izvadite iz kalupa i (ako želite) uvaljajte u kokos ili mlevene orašaste plodove.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA