Ledeni krem od vanile s jagodama i puslicom
≫
Sastojci:
- 250 ml mleka
- 150 ml slatke pavlake
- 3 šlag krema vanile
- 500 g jagoda
- puslice (domaće ili kupovne)
Priprema:
Pomešajte hladno mleko i pavlaku, dodajte sadržaj vrećica šlag krema i mešajte električnom mešalicom 3-4 minuta. Krem izlijte na uljem namazan pleh veličine 20×30 cm. Po kremu rasporedite oprane i na četvrtine narezane jagode. Pleh s kremom i jagodama pokrijte aluminijskom folijom i stavite u zamrzivač na 3-4 sata.
Vanilin krem narežite na kriške i poslužite s jagodama i puslicama.
(Telegraf.rs)
Video: U Narodnom muzeju Srbije otvorena izložba "Odličja i zaveštanja"
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.