Ledeni krem od vanile s jagodama i puslicom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 250 ml mleka

- 150 ml slatke pavlake

- 3 šlag krema vanile

- 500 g jagoda

- puslice (domaće ili kupovne)

Priprema:

Pomešajte hladno mleko i pavlaku, dodajte sadržaj vrećica šlag krema i mešajte električnom mešalicom 3-4 minuta. Krem izlijte na uljem namazan pleh veličine 20×30 cm. Po kremu rasporedite oprane i na četvrtine narezane jagode. Pleh s kremom i jagodama pokrijte aluminijskom folijom i stavite u zamrzivač na 3-4 sata.

Vanilin krem narežite na kriške i poslužite s jagodama i puslicama.

(Telegraf.rs)

Video: U Narodnom muzeju Srbije otvorena izložba "Odličja i zaveštanja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA