Mirisne jagode sa šlagom i bagremovim medom
Sastojci:
- 500 g jagoda
- 0,2 l slatke pavlake
- 2 kašike meda od bagrema
- 1 burbon vanila
Priprema:
Odvojte jagoda toliko koliko imate čaša za punjenje, one su dekoracija, a ostale jagode lagano izdrobite viljuškom i pomešajte sa medom. Količina meda zavisi i od slatkoće same jagode pa podesite po želji . Ostavite da odstoji par minuta i za to vreme lagano izmiksajte slatku pavlaku u koju ste dodali burbon vanilu. Servirajte u čaše, podeblji red jagoda pa slatke pavlake i tako dok želite ili imate materijala. Na vrh stavite jednu celu jagodu da lepše izgleda.
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.