Mirisne puslice iz domaće kuhinje

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 belanca

- 500 g kristal šecera

- 1 kašika sirćeta

- 1 vanilin šecer

Priprema:

Belanca, šecer i vanillin šećer  mutiti viljuškom dok se sav šećer ne rastopi, pa dodati sirće i još mutiti viljuškom, dok se masa potpuno ne sjedini. Posle toga kašičicom vaditi puslice i sušiti na 50°C u otškrinutoj rerni.

Sušenje traje oko 3 sata. Puslice pažljivo poređati na tanjir, pa poslužiti.

(Telegraf.rs)

Video: Selaković na otvaranju 5. Rusko-srpskog kulturnog foruma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA