Slane palačinke s piletinom u pavlaci

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

Za palačinke:

- 2 jaja,

- brašno

- kašičica soli

-kašičica ulja

- 2 čaše mleka

Fil:

- 0,5 kg pilećih prsa

- jedna kisela pavlaka

- sir gauda

- rukola ili iceberg salata

Priprema:

Ispecite palačinke. Pileća prsa naseckajte na kockice ili na rezance, i stavite da odstoje malo u ulju pomešano sa začinom, oko pola sata, pa nakon toga meso neće biti suvo, nego sočno. Meso ispecite na laganoj vatri. Nakon toga, namažite palačinku s kašikom kisele pavlake, stavite par komadića piletine, iseckane zeleniše - i narendajte sir. Možete uviti u rolnu ili jednostavno preklopiti.

(Telegraf.rs)

Video: Na Kopaoniku metar snega, skijaši uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA