Osvežavajuća supa od tikvica i jogurta

 ≫ 
  • 0

Sastojci  6 osoba:

- 3 glavice crnog luka

- 500 g tikvica

-so, biber, šećer

- jedno jaje

- 1 šolja jogurta

Priprema:

Propržiti mladi ili crni luk na malo ulja, ali samo kratko da bi ostao hrskav. Tikvice iseckati na kockice i staviti ih u šerpu sa lukom i naliti još dve šolje vode. Posoliti, pobiberiti, dodati malo šećera i kada tikvice budu meke, skloniti ih sa ringle. U prohlađenu supu (posle 15-20 minuta) ubaci se umućeno jaje i jogurt, pa se dekoriše sa paradajzom i malo zeleni.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA