Pikantni zalogaji: pileća džigerica u omotu od slanine
≫
Sastojci:
- 400 g pileće džigerice
- 200 g slanine
- 150 g feta sira
- malo soli
- štapići za ražnjiće
Priprema:
Pileće džigerice podeliti na polovine, malo ih posoliti i svaku urolati u traku slanine. Feta sir iseći na kockice, pa u svaki ražnjić staviti po kockicu sira, pre rolovanja slaninom. Na drvene štapiće ređati ovako pripremljene džigerice u slanini, pa ih stavite na pleh obložen pek papirom i pecite oko 30 minuta na 250°C. Poslužite sa raznim povrćem.
(Telegraf.rs)
Pileća džigerica, slanina, feta sir
Video: Mup o službenoj palici
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.