Super-zdrava kinoa s više vrsta povrća i narom
Ovaj obrok se začas sprema, nema glutena i vegetarijanski je - uživajte!
Sastojci:
- 200 g kinoe
- veća glavica luka
- 200 g graška (može i iz konzerve)
- veća tikvica
- 2 šargarepe
- 3 čena belog luka
- so i biber
- maslinovo ulje
- zrna nara za ukrašavanje
Priprema:
Iseckati sitno luk, narendati šargerepu na krupno, iseći tikvicu na manje kockice (bez dela sa semenkama). Kinou oprati i kuvati oko 20 minuta u približno 600 ml vode.
Povrće propržite na malo maslinovog ulja dok ne omekša, dodajte zatim beli luk i začine - a na kraju i kinou. Sve promešajte i servirajte ukrašeno narom.
(Telegraf.rs)
Video: Koncert filmske muzike Enija Morikonea i Nina Rote u Sava Centru
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.