Super-zdrava kinoa s više vrsta povrća i narom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 200 g kinoe

- veća glavica luka

- 200 g graška (može i iz konzerve)

- veća tikvica

- 2 šargarepe

- 3 čena belog luka

- so i biber

- maslinovo ulje

- zrna nara za ukrašavanje

Priprema:

Iseckati sitno luk, narendati šargerepu na krupno, iseći tikvicu na manje kockice (bez dela sa semenkama). Kinou oprati i kuvati oko 20 minuta u približno 600 ml vode.

Povrće propržite na malo maslinovog ulja dok ne omekša, dodajte zatim beli luk i začine - a na kraju i kinou. Sve promešajte i servirajte ukrašeno narom.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA