Italijanska i osvežavajuća: kapreze salata s pestom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 250 g paradajza

- 200 g mocarele

- 2 kašike pesto sosa

- malo soli

- 2 kašike maslinovog ulja

- 1 kašika balsamiko sirćeta

- 20 komada crnih maslina

- 1 kašičica suvog bosiljka

Priprema:

Iseći paradajz na kolutove, kao i mocarelu - pa poređati naizmenično na tanjir. Zatim napraviti preliv od pesto sosa, maslinovog ulja i balsamiko sirćeta.

Sve izmešati pa dodati masline. Posoliti, još jednom nežno promešati. Sipati u tanjire i posuti bosiljkom.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA