Morska riba s krompirom, pardajzom i šampinjonima (POSNO)

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 4 osobe:

- 2 veće morske ribe

- 10 čeri paradajza

- 10 šampinjona

- 2 krompira

- 2 čena belog luka

- 10 maslina

- so i biber

- maslinovo ulje

- grančica ruzmarina

Priprema:

Očistiti ribu, oprati povrće i iseckati ga na komade. Posoliti, pobiberiti ribu i povrće - te dodati maslinovo ulje i ruzmarin (može i peršun). Staviti u pleh i peći na 200 ° oko 40-45 minuta, pa poslužiti uz limun i salatu.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA