Gusta čorba s belom morskom ribom - oslićem ili škarpinom (POSNO)

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 1 kg fileta bele morske ribe

- 100 ml maslinovog ulja

- 2 glavice luka, sečenog na rezanca

- 4 čena belog luka

- 1 struk praziluka

- 200 g paradajz-soka

- 1 komad celera

- 2 komada zute paprike sečene na rezanca

- 1 komad crvene paprike sečene na rezanca

- 1 komad zelene paprike sečene na rezanca

- so i biber

- svež peršun za ukrašavanje

Priprema:

Dinstati na ulju luk, beli luk i praziluk. Kada je omekšalo dodati sos od paradajza. Zatim dodati povrće (celer i paprike), pa dinstati uz dodavanje malo vode oko 20 minuta. Onda ubacite i očišćenu ribu, pa prokuvajte još 10 minuta.

Na kraju čorbu treba posoliti i pobiberiti, posuti peršunom i servirati uz tostiran hleb ili bruskete.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA