Pohovanje ribe bez jaja (POSNO)
Sastojci:
- 4 fileta oslića
- 100 ml piva
- oko 200 g brašna
- so i biber
- prezle
- posni majonez
- kiseli krastavci
Priprema:
Najpre pripremiti masu za umakanje fileta ribe od piva, 100 g brašna i soli. Stavite brašno u jedan tanjir, a masu od piva i brašna u drugi - dok su prezle u trećem. Filete posolite i pobiberite.
Filete panirati tako što će te ih namočiti prvo u brašno pa u smesu sa pivom i na kraju ih uvaljati u prezle. Pržiti u fritezi ili klasično, na vrelom ulju. Služiti sa posnim majonezom pomešanim sa izrendanim kiselim krastavcima.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Н. С
Нема потребе два пута брашно. Довољно је само једном, то са пивом и презла. Не треба са брашном претеривати.
Podelite komentar