Pohovanje ribe bez jaja (POSNO)

 ≫ 
  • 1

Sastojci:

- 4 fileta oslića

- 100 ml piva

- oko 200 g brašna

- so i biber

- prezle

- posni majonez

- kiseli krastavci

Priprema:

Najpre pripremiti masu za umakanje fileta ribe od piva, 100 g brašna i soli. Stavite brašno u jedan tanjir, a masu od piva i brašna u drugi - dok su prezle u trećem. Filete posolite i pobiberite.

Filete panirati tako što će te ih namočiti prvo u brašno pa u smesu sa pivom i na kraju ih uvaljati u prezle. Pržiti u fritezi ili klasično, na vrelom ulju. Služiti sa posnim majonezom pomešanim sa izrendanim kiselim krastavcima.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    6. mart 2018 | 12:28

    Нема потребе два пута брашно. Довољно је само једном, то са пивом и презла. Не треба са брашном претеривати.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA