Beli pirinač s kurkumom, maslinama i cherry paradajzom
≫
Sastojci:
- 150 g pirinča
- 10 cherry paradajza
- 1 kašika kurkume
- šolja skuvanog graška (ili iz konzerve)
- 100 g crnih maslina baz koščice
- 1 kašika ulja
- so i biber
Priprema:
Propržite pirinač na ulju, pa nalijte vodu i kuvajte dok ne omekša, a voda ispari. Nakon što je skuvan, pirinač skloniti sa šporeta i dodati još malo ulja, a zatim kurkumu i ostale začine.
Zatim umešajte dok je topao seckane masline, grašak i iseckan cherry paradajz. Još jednom promešajte i služite samostalno ili uz ribu.
(Telegraf.rs)
Video: Vatra se otima kontroli na Adi Ciganliji: Vatrogasci se bore da obuzdaju vatrenu stihiju
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.