Rolovana piletina sa spanaćem i kačkavaljem

 ≫ 
  • 1

Potrebno:

- 1 pileće belo meso

- spanać (može i smrznuti u briketima, oko pola pakovanja)

- malo belog luka

- oko 50 g kačkavalja, sečenog na deblje pravougaonike

- maslinovo ulje

- so, biber, čili

Priprema:

Ispržite na maslinovom ulju beli luk, dodajte spanać, posolite i pobiberite. Belo meso odvojite od koske i svaku polovinu isecite kao da otvarate knjigu. Izlupajte čekićem da dobijete lepu šniclu, posolite, pobiberite.

Stavite na svaki komad mesa spanać, a zatim i kačkavalj, tako da bude u sredini kad umotate rolnicu, pa čvrsto stegnite. Ronice možete da pričvrstite čačkalicom ili koncem. Sada ih ispržite sa svih strana, idealano na roštiljskom tiganju. Poslužite uz povrće.

(Telegraf.rs)

Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UStevens slavs svi a koji slave

    22. januar 2018 | 12:54

    Izbacuje team menu sobriety tortu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA