Rolovana piletina sa spanaćem i kačkavaljem
Potrebno:
- 1 pileće belo meso
- spanać (može i smrznuti u briketima, oko pola pakovanja)
- malo belog luka
- oko 50 g kačkavalja, sečenog na deblje pravougaonike
- maslinovo ulje
- so, biber, čili
Priprema:
Ispržite na maslinovom ulju beli luk, dodajte spanać, posolite i pobiberite. Belo meso odvojite od koske i svaku polovinu isecite kao da otvarate knjigu. Izlupajte čekićem da dobijete lepu šniclu, posolite, pobiberite.
Stavite na svaki komad mesa spanać, a zatim i kačkavalj, tako da bude u sredini kad umotate rolnicu, pa čvrsto stegnite. Ronice možete da pričvrstite čačkalicom ili koncem. Sada ih ispržite sa svih strana, idealano na roštiljskom tiganju. Poslužite uz povrće.
(Telegraf.rs)
Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
UStevens slavs svi a koji slave
Izbacuje team menu sobriety tortu
Podelite komentar