Pripremite sami čuveni "engleski doručak"!
Sastojci po osobi:
- 1 ili 2 jaja
- 1 kobasica
- nekoliko komada slanine
- 1 ili 2 parčeta tost hleba
- 1 paradajz
- nekoliko pečuraka
- pasulj (može i kupovni)
Priprema:
Zagrejati roštilj ili roštiljski tiganj. Iseći paradajz na pola. Staviti ih ga roštilj zajedno sa slaniinom i kobasicama. Držati kobasice na roštilju oko 8-10 minuta, a slaninicu i paradajz dok ne dobije boju.
Okretati s vremena na vreme. Očistiti i iseći perčurke, i staviti ih u tiganj prethodno premazan puterom.
Ugrejte pasulj u mikrotalasnoj ili u šerpici. Ubaciti tost u toster, pa ga prerezati dijagonalno prilikom serviranja.
Ispeći dva jaja. Sve to servirati na velikom tanjiru.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
DARKO 100%
Cvarci sa crni lukom pa da vidite sta je dorucak!
Podelite komentar
Nevena
Mnogo je ukusno, ne znam zašto to niko u Srb ne pravi na ovaj način. Pasulj je mnogo zdrav i ne treba ga jesti samo tri puta godišnje.
Podelite komentar