Pripremite sami čuveni "engleski doručak"!

 ≫ 
  • 4

Sastojci po osobi:

- 1 ili 2 jaja

- 1 kobasica

- nekoliko komada slanine

- 1 ili 2 parčeta tost hleba

- 1 paradajz

- nekoliko pečuraka

- pasulj (može i kupovni)

Priprema:

Zagrejati roštilj ili roštiljski tiganj. Iseći paradajz na pola. Staviti ih ga roštilj zajedno sa slaniinom i kobasicama. Držati kobasice na roštilju oko 8-10 minuta, a slaninicu i paradajz dok ne dobije boju.

Okretati s vremena na vreme. Očistiti i iseći perčurke, i staviti ih u tiganj prethodno premazan puterom.

Ugrejte pasulj u mikrotalasnoj ili u šerpici. Ubaciti tost u toster, pa ga prerezati dijagonalno prilikom serviranja.

Ispeći dva jaja. Sve to servirati na velikom tanjiru.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. oktobar 2017 | 10:08

    Cvarci sa crni lukom pa da vidite sta je dorucak!

  • Nevena

    12. oktobar 2017 | 12:53

    Mnogo je ukusno, ne znam zašto to niko u Srb ne pravi na ovaj način. Pasulj je mnogo zdrav i ne treba ga jesti samo tri puta godišnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA