Tost sa tunjevinom i celerom

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 4 tosta:

- 8 kriški tost hleba

- 200 g tunjevine u ulju

- 100 g maslaca

- 16 maslina bez koštice

- kašika seckanog peršuna

- senf

- sitno rendani celer ili komorač

Premažite 4 kriške hleba maslacem, pa na njih podelite oceđenu tunjevinu, masline, peršun i celer (komorač). Preostale kriške namažite senfom i preklopite.

Pecite u dobro zagrejanom tosteru dok ne dobiju zlatnu boju, a kada su skoro gotovi - premažite svaki tost s malo preostalog maslaca, pa još malo zapecite.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA