Jednostavne svinjske krmenadle s belim vinom

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 2 osobe:

- 4 svinjske krmenadle

- himalajska so

- sveže mleveni crni biber

- 1 dl belog vina

- 1/2 dl maslinovog ulja

- 2 dl vode

Priprema:

Meso posoliti i pobiberiti, staviti u pliću, širu posudu, naliti vodu, ulje i vino, poklopiti i dinstati dok meso ne omekša. Na kraju pustiti krmenadle da se zapeku sa obe strane. Poslužiti uz prilog i salatu po želji.

(Telegraf.rs)

Video: Podkast "Glasno", EP 4: Gost Nemanja Dević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA