Koreanski pohovani račići sa prelivom od majoneza

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 2 osobe:

- 500 g smrznutih račića

Za pohovanje:

- jaje, prezle, brašno, malo mleka, so

- ulje za prženje

Za preliv:

- 1 pavlaka

- 2 kašike majoneze

- po ukusu beli luk (granule), suvi peršun, biber, začin

Priprema:

Smrznute račiće odmrznuti i uvaljati prvo u brašno zatim u jaje u koje ste dodali malo mleka i soli, i na kraju u prezle. Pržiti ih u dubokom ulju dok ne porumene.

Za preliv:

- pomešati sve sastojke, začiniti po ukusu.

Poslužiti toplo uz neku salatu.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednjeg vikenda uoči Nove godine Beograd je prazan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA