Koreanski pohovani račići sa prelivom od majoneza
≫
Sastojci za 2 osobe:
- 500 g smrznutih račića
Za pohovanje:
- jaje, prezle, brašno, malo mleka, so
- ulje za prženje
Za preliv:
- 1 pavlaka
- 2 kašike majoneze
- po ukusu beli luk (granule), suvi peršun, biber, začin
Priprema:
Smrznute račiće odmrznuti i uvaljati prvo u brašno zatim u jaje u koje ste dodali malo mleka i soli, i na kraju u prezle. Pržiti ih u dubokom ulju dok ne porumene.
Za preliv:
- pomešati sve sastojke, začiniti po ukusu.
Poslužiti toplo uz neku salatu.
(Telegraf.rs)
Video: Poslednjeg vikenda uoči Nove godine Beograd je prazan
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.