Jednostavno pohovani fileti soma sa začinima

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- fileti soma

- 1 dl piva

- 100 g brašna

- so i malo začina po ukusu

- prezle

Priprema:

Najpre pripremiti masu za umakanje fileta ribe od piva, brašna i soli. Filete panirati tako što će te ih namočiti prvo u brašno pa u smesu sa pivom i na kraju ih uvaljati u prezle.

Pržiti u fritezi ili klasično na vrelom ulju. Služiti sa posnim majonezom pomešanim sa izrendanim kiselim krastavcima ili sa kolutovima paradajza.

(Telegraf.rs)

Video: Podkast "Glasno", EP 4: Gost Nemanja Dević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA