Jednostavno skuvan pirinač s crnim lukom

  • 0

Sastojci:

- 1 šolja pirinča

- 1 glavica crnog luka

- 3 šolje ključale vode

- ulje

- so, biber

Priprema:

Glavicu crnog luka staviti celu na ulje i blago propržiti. Dodati opran pirinač i propržiti ga dok ne počne da „škripi“. Nalivati malo po malo ključalom vodom dok se sva voda ne potroši. U ključalu vodu možete dodati i kocku za supu. Kuvati 10-tak minuta, poklopiti i skinuti sa ringle. Ostaviti poklopljeno 20 min. Kad je sve završeno izvaditi luk iz pirinča, pa možete poslužiti.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA