Zdrave grilovane tikvice sa čili papričicama

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- tikvice

- maslinovo ulje

- so i biber

- ljuspice čili paprike

- začini po želji

- beli luk

Priprema:

Tikvice oprati pa iseći na kolutove i poređati u pleh obložen papirom za pečenje. Svaki kolut premazati maslinovim uljem. Posoliti i pobiberiti po ukusu, pa posuti čili paprikom. Posuti svežim bosiljkom i origanom, ali može i sušena varijanta. Za kraj dodati iseckani beli luk po želji i ubaciti u rernu, pa peći 10-15 minuta i kada se prohladi poslužite.

(Telegraf.rs)

Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA