Pohovani fileti bele ribe

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- fileti bele ribe

- ulje za prženje

- brašno

- jaja

- prezle

- beli luk u prahu

- so, biber i začin

Priprema:

Filete ribe odlediti i dobro ih ocediti od vode. Uvaljati ih prvo u brašno u koje smo stavili beli luk u prahu i posolili, pa u jaja, a na kraju u prezle. Pržiti na srednje jakoj vatri, dok ne dobiju lepu žutu boju. Ostaviti ih na papiru da upiju višak masnoće. A kao prilog možete poslužiti pomfrit sa zelenom salatom.

(Telegraf.rs)

Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA