Bela pileća čorba sa začinom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- belo pileće meso

- po malo začina, biber, peršun, celer

- povrće za supu: crveni luk, šargarepa, krompir

- 1 jaje

- 2 kašike pavlake

Priprema:

Meso skuvati u vodi, pa kad proključa dodati začin, biber, peršun i koren celera. Kad je meso skuvano, ohladiti ga te, sitno naseckati. Staviti sitno seckani crveni luk da se dinsta na malo ulja, doda se seckana šargarepa, dinstati lagano, pa dodati meso i lagano mešati. Kad se meso kratko prodinsta zalije se vodom u kojoj se kuvalo, a koja je predhodno proceđena.

Kad proključa dodati par krompira isečenih na kockice. Čorbu skinuti sa šporeta da odstoji 10-tak minuta pa polako umešati umućeno jaje sa 2 kašike pavlake. Na kraju dodati sitno seckani peršun.

(Telegraf.rs)

Video: Željka Bojić je jedna od njih, ona čeka na transplantaciju jetre i ima samo jednu poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA