Paradajz salata sa feta sirom i peršunom

  • 1

Sastojci za 4 osobe:

- 3 paradajza
- 1 glavica luka
- 1/2 limuna
- 2 kašike maslinovog ulja
- proizvoljna količina feta sira
- 1 kašika svežeg seckanog peršuna
- začini, so, biber

Priprema:

Poređati narezan paradajz i luk, pa posoliti i pobiberiti. Preliti sa ceđenim sokom pola limuna i maslinovim uljem, promešati, pa posuti seckanim peršunom i na kockice seckanim sirom.

(Telegraf.rs)

Video: Podkast "Glasno", EP 4: Gost Nemanja Dević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA