Jednostavno spremljena skuša iz rerne
≫
Sastojci:
- 5 skuša
- peršun
- 500 ml belog vina
- 1 limun, začin, so
- 1 kašika aleve paprike
- 70 ml vinskog sirćeta
- luk,ulje
Priprema:
Očišćenu ribu odozgo zasecite na više mesta, posolite i stavite začin. Peršun i luk sitno iseckajte i napunite skuše, pa stavite u tiganj za pečenje . Ribu prelijte uljem, limunom seckanim na kocke, dodajte vinsko sirće, peršun, alevu papriku, vino i stavite da se peče u rerni oko 30 minuta na 200 stepeni. Možete je poslužiti sa dodatakom kuvanog krompira, pirinča ili po svojoj želji.
(Telegraf.rs)
Video: Željka Bojić je jedna od njih, ona čeka na transplantaciju jetre i ima samo jednu poruku
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.