Savijača sa svežim kravljim sirom i šunkom

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 6 osoba:

- 500 g lisnatog testa

- 2 jaja

- 250 g svežeg kravljeg sira

- 200 g kuvane šunke

- 1 svežanj peršuna

- 2 listića bosiljka

- 1/2 svežnja vlašca

- 1 čen belog luka

- so, biber

- 1 žumance za premaz

Priprema:

Očistite beli luk i pomešajte ga sa začinskim biljem i u to dodajte oceđeni sir. Zatim dodajte narezanu šunku, so, biber, pa nanesite na razvijeno testo. Savijte, premažite žumancetom i pecite na 180°C pola sata. Kada se ispeče i prohladi izrežite je i poslužite, uz hladan jogurt ili kiselo mleko.

(Telegraf.rs)

Video: Na Kopaoniku metar snega, skijaši uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA