Teleća šnicla na roštilju, servirana sa šparglama
Sastojci:
- 2 deblje šnicle
- 1 kašika začina
- 1/2 kašičica bibera
- 2 kašičice senfa
- 1 kašičica belog luka u prahu
Priprema:
Meso s jedne strane začinite i pospite biberom, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk i ostavite tako bar 1 sat u frizideru, pa onda izvadite i ostavite da meso dođe na sobnu temperaturu. Roštilj zagrejte na oko 200°C pa stavite šnicle sa začinjene strane prvo i ostavite tako oko 4 minuta, pa onda okrenite i dopecite još malo oko 3-4 minuta, sa druge strane. Gotovo meso bar malo prekrite folijom da se sokovi opet vrate u meso, pa posle toga ga servirajte sa povrćem i šparglama.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.