Teleća šnicla na roštilju, servirana sa šparglama

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 deblje šnicle

- 1 kašika začina

- 1/2 kašičica bibera

- 2 kašičice senfa

- 1 kašičica belog luka u prahu

Priprema:

Meso s jedne strane začinite i pospite biberom, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk i ostavite tako bar 1 sat u frizideru, pa onda izvadite i ostavite da meso dođe na sobnu temperaturu. Roštilj zagrejte na oko 200°C pa stavite šnicle sa začinjene strane prvo i ostavite tako oko 4 minuta, pa onda okrenite i dopecite još malo oko 3-4 minuta, sa druge strane. Gotovo meso bar malo prekrite folijom da se sokovi opet vrate u meso, pa posle toga ga servirajte sa povrćem i šparglama.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA