Japanska supa od lososa sa šargarepom i slatkom paprikom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 1 luk

- 2 šargarepe

- 2 kašike jabukovog sirćeta

- losos

- 1 kašičica slatke paprike

- 2 čena belog luka

- 4 kašike kuvanog paradajza

- 2 lovorova lista

- malo peršuna

- so, biber, začin

Priprema:

Luk izrendati i propržiti na tri kašike ulja. Kad postane staklast dodati izrendanu šargarepu, lovorov list i kuvani paradajz. Malo prodinstati pa dodati ribu. Naliti vode tek da riba ogrezne, znači ne previše. Kuvati na laganoj vatri. Kad je riba kuvana dodati ostale sastojke i pred posluživanje dodati sitno seckan peršun.

(Telegraf.rs)

Video: Selaković na otvaranju 5. Rusko-srpskog kulturnog foruma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA