Kanapei sa paštetom
Sastojci:
- 200 g tunjevine u maslinovom ulju
-kašika limunovog soka
- kašičica aleve paprike
- 80 g putera
- so i biber
- dve kašike pavlake
- baget ili paket krekera
Priprema:
Tunjevinu prelijte limunovim sokom i pospite alevom paprikom, pa je isitnite mikserom ili u blenderu, ali nemojte da je pretvorite u pire. Postupno dodajte po malo putera i to tako da svaki sledeći komad dodate tek pošto se prethodni dobro umešao. Pazite i da ne mutite previše jer će puter početi da se razdvaja i rastapa.
Posolite i pobiberite po ukusu, pa ponovo kratko mutite i pri tom dodajte pavlaku. Ako upotrebljavate baget, nasecita ga na kriške od 0,5 cm, pa ih namažite ili paštetu istisnite špricom.
(Telegraf.rs)
Video: Osuđenici u Okružnom zatvoru okitili jelku!
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.