Kanapei sa paštetom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 200 g tunjevine u maslinovom ulju

-kašika limunovog soka

- kašičica aleve paprike

- 80 g putera

- so i biber

- dve kašike pavlake

- baget ili paket krekera

Priprema:

Tunjevinu prelijte limunovim sokom i pospite alevom paprikom, pa je isitnite mikserom ili u blenderu, ali nemojte da je pretvorite u pire. Postupno dodajte po malo putera i to tako da svaki sledeći komad dodate tek pošto se prethodni dobro umešao. Pazite i da ne mutite previše jer će puter početi da se razdvaja i rastapa.

Posolite i pobiberite po ukusu, pa ponovo kratko mutite i pri tom dodajte pavlaku. Ako upotrebljavate baget, nasecita ga na kriške od 0,5 cm, pa ih namažite ili paštetu istisnite špricom.

(Telegraf.rs)

Video: Osuđenici u Okružnom zatvoru okitili jelku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA