Kremasta salata od celera sa dimljenim lososom

 ≫ 
  • 0

Potrebno je za 4 osobe:

- 100g dimljenog lososa

- 2 jabuke

- 2 dl pavlake

- 600g korena celera

- 2g muskatnog oraha

- so

Način pripreme:

Koren celera dobro oprati, oljuštiti i na sitne otvore rendeta izrendati. Jabuke oprati i neoljuštene izrendati na krupnije otvore rendeta, zatim ih dodati prethodno pripremljenom celeru - pa izmešati zajedno sa pavlakom. Začiniti po ukusu muskatnim orahom, malo posoliti i sve dobro izmešati. Ovako pripremljenu salatu staviti u frižider i malo prohladiti.

Poslužiti uz dimljenog lososa.

Foto-ilustracija: Pixabay.com

(Telegraf.rs)

Video: Na Novom groblju obeležen 11. novembar – Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA