IFA 2024: Pametniji dom za udobniji i kvalitetniji život

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Hisense, globalni lider u oblasti kućnih aparata i potrošačke elektronike, predstavio je inovativna rešenja za pametni dom na IFA 2024 sajmu u Berlinu. Pod temom Scenario-driven Future of Tech, Hisense je prikazao pametne kućne aparate i aplikaciju ConnectLife, osmišljene da povežu dom i unaprede načine na koje ih koristimo.

Fokusirajući se na poboljšanje korisničkog iskustva, Hisense je na IFA 2024 predstavio tri „pametna scenarija“ i proizvode, čiji je cilj da domaćinstvo učine intuitivnijim i dostupnijim: Pametno pranje, Pametna kuhinja i Pametna briga o vazduhu.

Svaki od njih na prvo mesto stavlja stvarne potrebe korisnika.

  • Pametno pranje olakšava negu odeće automatskim podešavanjem i daljinskim nadzorom
  • Pametna kuhinja pojednostavljuje kuvanje pomoću povezanih uređaja koji personalizuju pripremu obroka i
  • Pametna briga o vazduhu osigurava zdraviju životnu sredinu inteligentnim podešavanjem kvaliteta vazduha.

Kako bi ovo omogućio, Hisense je uveo niz inovativnih proizvoda koji se lako integrišu sa aplikacijom ConnectLife, ali i međusobno. Na taj način svaki od proizvoda kroz aplikaciju i međusobnu komunikaciju dobija čak nove mogućnosti i opcije.

Hisense frižider PureFlat Smart serije je primer pametnog kuhinjskog aparata kreiranog za ConnectLife. Opremljen 21-inčnim TFT ekranom osetljivim na dodir, nudi brojne funkcije. AI Recipe koristi praćenje zaliha namirnica kako bi predložila personalizovane recepte na osnovu dostupnih sastojaka i njihovih rokova trajanja. Kao kontrolni centar, frižider preko svog interaktivnog ekrana omogućava upravljanje ostalim kućnim aparatima, ali i upravljanje na daljinu putem ConnectLife aplikacije. AI Eco funkcija omogućava aktiviranje režima uštede energije jednim dodirom. Sa sistemom hlađenja uz dve tehnologije, My Fresh Choice odeljkom i ugrađenim dozatorom za led i vodu, ovaj frižider nudi efikasnu kontrolu temperature, fleksibilne opcije skladištenja i jednostavan pristup hladnim napicima.

Hisense Series 7i veš mašine pružaju besprekorno iskustvo pranja nizom pametnih funkcija. iPlay Inteligentni ekran je intuitivan i lak za korišćenje, dok iJet trokanalni sistem prskanja obezbeđuje temeljno pranje. iFit funkcija omogućava jednostavno povezivanje sa drugim Hisense uređajima i postavljanje štedeći prostor. Funkcije koje omogućava AI istovremeno poboljšavaju i performanse pranja veša. AI Super Wash inteligentno prilagođava parametre pranja na osnovu težine, tipa materijala, nivoa vode, njene tvrdoće i zamućenosti. AI Super Dry program u Series 7i mašini za sušenje veša nudi precizno sušenje sa 3D senzorom vlažnosti za tačno detektovanje vlage.

Hisense Hi8 serija rerni nudi niz novih funkcija za kuvanje, uključujući pečenje vrućim vazduhom, opciju predgrevanja i pizza režim. Sa velikim kapacitetom i vratima koja ostaju hladna na dodir, lako je i koristiti i čistiti rernu. VisionPlus ekran omogućava lak izbor programa kuvanja i sva podešavanja. Čišćenje je pojednostavljeno funkcijom Steam Clean Pro pirolitičkog samočišćenja uz mogućnost skidanja vrata i stakla. Hisense Hi9 serija rerni predstavlja premium modele naprednih funkcija. U njih je prvi put ugrađena AI InCamera, kamera koja omogućava da zavirite u rernu i vidite kako napreduje priprema, bez otvaranja vrata. Čak možete i da pratite proces kuvanja na ekranu frižidera ili u ConnectLife aplikaciji na telefonu, dok je vaša rerna povezana na zajedničku Wi-Fi vezu. Veći TFT ekran ovih rerni omogućava jednostavno pregledanje više od 140 unapred učitanih recepata i podešavanja kuvanja.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA