Legendarno odelo Stiva Džobsa na aukciji: Da li biste izdvojili 30.000 dolara?

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovo odelo je Džobs nosio na fotografiji iz januara 1984. godine, snimljenoj povodom promocije novog Macintosh računara

Odelo koje je Stiv Džobs nosio tokom čuvenog predstavljanja prvog Macintosh-a 1984. godine sada može biti vaše, pod uslovom da ste spremni da izdvojite 30.000 dolara. Džobs, poznat po svom ležernom stilu, retko je nosio odela, što ovo odelo čini posebnim.

Odelo je trenutno na aukciji kod Juliena, sa trenutnom ponudom od 10.000 dolara. Međutim, procenjuje se da bi konačna cena mogla da dostigne između 20.000 i 30.000 dolara. Ova jedinstvena ponuda obuhvata plavo odelo sa tankim vertikalnim prugama, koje je Džobs nosio na fotografiji iz januara 1984. godine, snimljenoj povodom promocije novog Macintosh računara.

Odelo je delo brenda Brioni za Wilkes Bashford, a karakterišu ga dva prednja džepa, jedan grudni džep, tri unutrašnja džepa, sivi dugmići i postava od krem svilenog materijala. Dimenzije odela su označene kao 39/49, dok pantalone imaju veličinu 39L.

Prva ponuda na sajtu iznosila je 5.000 dolara, a do sada je pristigla samo jedna ponuda. S obzirom na to da je odelo u odličnom stanju, verovatno će biti kupljeno kao memorabilija, a ne za nošenje.

Ako želite da saznate više detalja o ovoj aukciji ili da vidite Džobsa u ovom odelu dok predstavlja Macintosh 1984. godine, možete posetiti sajt aukcije.

(Telegraf.rs)

Video: Mlade glumice Una Kozić i Marija Bogdanović uspešne u diplomskoj predstavi Sladoled

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA