Spremite se za nove noćne more u Alan Wake 2: Znamo kada izlazi The Lake House DLC

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novi dodatak za Alan Wake 2, pod nazivom The Lake House, spreman je da stigne 22. oktobra, kako je potvrđeno u novom trejleru prikazanom na Xbox Partner Preview događaju. Ovaj DLC vraća prepoznatljivu atmosferu osnovne igre, za razliku od prvog dodatka Night Springs, koji je bio nešto opuštenijeg tona.

Ljubitelji horor igara s nestrpljenjem iščekuju ovu ekspanziju, jer The Lake House obećava dublji povratak u mračnu narativnu strukturu igre, koja je oduvek bila zaštitni znak serijala. Alan Wake 2 je već dobio pohvale zbog svoje vrhunske kombinacije psihološkog horora i napetih akcijskih scena, a ovaj DLC će dodatno obogatiti iskustvo igrača na PC-u, PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama.

U novom trejleru možemo da primetimo povratak elemenata napetosti i klaustrofobije, koji su definisali osnovnu igru. Za razliku od Night Springs ekspanzije, koji je doneo potpuno drugačiji pristup, The Lake House donosi priču bližu glavnoj radnji igre, što će oduševiti one koji su uživali u originalnom iskustvu.

Dodatak će biti deo Expansion Pass-a, koji obuhvata sve buduće sadržaje za igru, omogućavajući fanovima da se u potpunosti posvete daljoj ekspanziji ovog uzbudljivog sveta.

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA