Assassin’s Creed Mirage sada dostupan na Steam-u: PC gejmeri dobijaju i značajne popuste

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ubisoft je danas obradovao PC zajednicu vestima da je Assassin’s Creed Mirage dostupan na Steam-u, što omogućava velikom broju igrača da iskoristi najnoviju avanturu u franšizi.

Ova igra, koja je već lansirana na brojnim platformama kao što su PlayStation i Xbox, sada konačno dolazi na Steam. Uz to, igra će biti dostupna uz popust od 50%, što je fantastična ponuda za one koji žele da iskuse ovu novu priču u Assassin’s Creed univerzumu.

Ponuda traje od 17. do 24. oktobra na Steam-u, dok će na Ubisoft Store-u popust važiti od 22. oktobra do 5. novembra. Ova promotivna akcija obuhvata sve verzije igre, uključujući Deluxe i Master Assassin edicije.

Assassin’s Creed Mirage: Povratak korenima

Radnja Assassin’s Creed Mirage smeštena je u deveti vek u zlatno doba Bagdada, i prati priču Basima Ibn Is’haka, uličnog lopova koji se pridružuje Redu Skrivenih. Igra se vraća korenima serijala, sa naglaskom na parkur, skrivanje i precizne atentate. Ovaj fokus na klasične elemente gameplay-a osvežava iskustvo za dugogodišnje fanove franšize, koji su tražili povratak jednostavnijim, ali dinamičnim mehanikama.

Assassin's Creed Mirage Foto: Ubisoft

Iako Assassin's Creed Mirage možda nije savršen, njegova sposobnost da se vrati osnovama čini ga vrednim dodatkom u serijalu i postavlja osnovu za buduće naslove.

Za one koji su propustili ranije prilike da isprobaju igru, sada je idealno vreme da se urone u svet Assassin’s Creed Mirage, posebno zbog specijalnih popusta koji omogućavaju kupovinu igre po sniženoj ceni.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković spreman da pokori Sinera na Slemu šest kraljeva u Rijadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA