Co-op dolazi u Assassin's Creed Shadows: Novi mod za dva igrača

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Novi RPG naslov u serijalu Assassin's Creed, pod nazivom Shadows, koji igrače vodi u Japan iz 1500-ih, mogao bi nakon lansiranja da dobije co-op mod za dva igrača, prema najnovijim glasinama.

Ubisoft Quebec, studio zadužen za razvoj igre, navodno planira da uvede ovu opciju koja bi omogućila igračima da preuzmu kontrolu nad dva glavna lika – shinobijem Naoeom i samurajem Jasukem. Igrači će tako morati da kombinuju stealth taktike i otvorene borbe kako bi prešli kroz različite misije.

Iako je igra prvobitno trebalo da bude objavljena 15. novembra ove godine, Ubisoft je nedavno saopštio da se datum lansiranja pomera na 14. februar 2025. godine. Ova vest razočarala je mnoge fanove koji su očekivali da će se u igri uživati već ove jeseni, a odlaganje je izazvalo dodatnu pažnju s obzirom na to da će se igra sada suočiti sa konkurencijom velikih AAA naslova kao što su Avowed, Monster Hunter Wilds i Kingdom Come: Deliverance 2.

Assassins Creed Shadows Foto: Ubisoft

Nedugo nakon objave o odlaganju, pojavile su se glasine da co-op mod pod kodnim imenom League nije razlog pomeranja datuma. Prema izvorima iz Insider Gaming-a, ovaj mod je bio u razvoju pre nego što je doneta odluka o odlaganju igre, a očekuje se da će biti dodat igri nakon zvaničnog lansiranja.

Dinamična kombinacija stilova igranja

Poslednji Assassin's Creed naslov sa značajnim fokusom na co-op bio je Assassin's Creed Unity iz 2014. godine, koji je omogućavao do četiri igrača da zajedno igraju. U Shadowsu, co-op mod će podržavati dva igrača, što može biti vrlo interesantno s obzirom na različite stilove igranja između Naoea i Jasukea. Naoe je stručnjak za tiho kretanje i skrivanje, dok Jasuke više preferira direktan ulazak u borbu, što će zahtevati od igrača da razvijaju strategije i sarađuju kako bi uspešno rešavali misije.

Assassin's Creed Shadows takođe će biti praćen dolaskom igre Assassin's Creed Invictus, koja je takođe fokusirana na multiplayer i očekuje se da bude objavljena 2025. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Kiša izazvala poplave i odrone, grad blokiran: Dramatični snimak iz Jablanice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gamer

    5. oktobar 2024 | 16:42

    Uz Grand Theft Auto, Assasin's Creed je najjača igra ikad!

  • Nikola Ilić

    5. oktobar 2024 | 17:48

    Po mom mišljenju, složio bih se naravno i sa prethodnim sagovornikom, uz Grand Theft Auto, preferiram„(San Andreas)”,Assasin's Creed, i dodao bih tu još Far Cry, su ubedljivo najbolje igre ikad napravljene zbog ogromnog Open World-a koji pruža mnoge mogućnosti. Igrao sam sve delove do poslednjeg objavljenog „(Mirage)”,nikako da pronađem vreme i da ga preuzmem sa „The Pirate Bay”. Drago mi je da će u novom delu biti i opcija co-op, iako bi voleo da bude i LAN offline povezivanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA