Gejmeri besni zbog novog pada Microsofta: "Samo sam želeo da igram Minecraft"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovaj prekid izazvao je ogromno nezadovoljstvo među ljubiteljima igre

Microsoft se suočava sa ozbiljnim problemima jer su njihovi ključni servisi, uključujući Azure i Microsoft 365, trenutno van funkcije. Međutim, čini se da su najveći udarac pretrpeli gejmeri jer je Minecraft nedostupan mnogim korisnicima.

Prema podacima sa sajta Down Detector, više hiljada prijava dolazi samo iz Ujedinjenog Kraljevstva zbog nemogućnosti pristupa ovoj popularnoj igri. Ovaj prekid izazvao je ogromno nezadovoljstvo među ljubiteljima igre.

"Samo sam želeo da malo igram Minecraft, ali Microsoft je odlučio da padne", napisao je jedan korisnik.

"Ne mogu da se prijavim na svoj Microsoft nalog da igram Minecraft na svom Nintendo Switch-u. Da li su stvarno pali?", piše drugi.

Microsoft je putem svojih zvaničnih kanala saopštio da intenzivno radi na rešavanju problema. Na stranici za praćenje statusa Azure servisa, kompanija je navela da korisnici mogu iskusiti prekide u povezivanju na njihove servise i uložila dodatne resurse kako bi identifikovala i otklonila uzroke prekida.

Više inženjerskih timova je angažovano kako bi se što pre dijagnostikovao i rešio problem. Microsoft 365 Status nalog na platformi X obavestio je korisnike o trenutnim problemima sa pristupom i performansama različitih usluga unutar Microsoft 365 paketa.

Prekid rada izazvao je nezadovoljstvo i frustraciju među korisnicima širom sveta, posebno onima koji koriste Microsoftove servise za poslovne i zabavne svrhe. Kompanija je obećala da će pružiti dodatne informacije čim budu dostupne i intenzivno radi na što bržem rešavanju situacije.

(Telegraf.rs)

Video: OFK Beograd poveo već u 5. minutu: Cvetković iskoristio perfektan pas Gobeljića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA