Call of Duty igra stiže na Xbox Game Pass, samo je ona koju niko ne želi

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ljudi su ovu igru opisivali kao "površnu" sa "najgorom kampanjom u serijalu"

Microsoft je odlučio da odgovori na kritike zbog povećanja cena Xbox Game Pass-a i ograničene ponude igara. Po prvi put, ponudiće igru iz Call of Duty serijala na ovoj platformi, ali izbor nije baš po ukusu fanova – radi se o Call of Duty: Modern Warfare III, jednoj od najlošije ocenjenih igara u serijalu.

Recenzije za Modern Warfare III su bile pretežno negativne. Sajmon Kardi iz IGN-a je opisao singleplayer kampanju kao "površnu", i "najgoru kampanju u serijalu". Derek Džonson iz Jump Dash Roll-a je takođe bio kritičan, rekavši da glavna kampanja "zaista nije vredna igranja", dok je zombi mod "manje loš, ali daleko od zabavnog".

Nama je Modern Warfare III bio izuzetno dosadan.

Ipak, Modern Warfare III neće biti jedina igra iz serijala dostupna pretplatnicima Xbox Game Pass-a. U oktobru će korisnici imati pristup i Call of Duty: Black Ops 6 od prvog dana. Još uvek nije poznato kakve će ocene ovaj naslov dobiti, ali se očekuje da će imati bolji prijem kod kritičara u poređenju sa Modern Warfare III.

Ovaj potez Microsofta je deo strategije za privlačenje i zadržavanje pretplatnika Xbox Game Pass-a, uprkos kritikama koje su do sada dobili.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung u Parizu predstavio budućnost sklopivih uređaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA