Vreme čitanja: oko 1 min.

Više Activision Blizzard igara dolazi na Game Pass sledećeg meseca: Evo šta očekujemo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Diablo IV se pridružio Game Pass-u krajem marta, ali korisnici Xbox-a su se nadali da će još naslova ubrzo uslediti, što se nije dogodilo

  • 0

Prošlo je osam meseci od kada je Microsoft završio akviziciju Activision Blizzard-a vrednu 68,7 milijardi dolara, nakon duge pravne bitke sa regulatorima širom sveta. Microsoft je od početka najavljivao da će doneti Activision Blizzard igre na svoju Game Pass pretplatničku uslugu, što je jedan od ključnih stubova njihove gejming strategije. Ipak, Xbox fanovi su očekivali da će se to desiti relativno brzo, ali to nije bio slučaj.

CEO Microsoft Gaming-a, Fil Spenser, objasnio je da je bilo mnogo neizvesnosti u tom procesu sve do nedelju dana pre zaključenja akvizicije, kada je CMA konačno donela svoju odluku. Spenser je naglasio da nisu mogli da rade na integraciji igara dok se posao ne završi.

"Sada kada je posao završen, možemo da počnemo s tim. Ali to je posao. Activision je najavio da će igre doći 2024. godine, što je tačno", rekao je Spenser.

Diablo IV se pridružio Game Pass-u krajem marta, ali korisnici Xbox-a su se nadali da će još naslova ubrzo uslediti, što se nije dogodilo. Microsoft nije pomenuo ovu temu ni tokom Xbox Games Showcase-a prošlog meseca.

Međutim, novi izveštaji otkrivaju da će se Crash Bandicoot N. Sane Trilogy već sledećeg meseca naći na Game Pass-u. Prema tim izvorima, to neće biti jedina igra, jer će se Spyro Reignited Trilogy i Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 takođe uskoro pridružiti pretplatničkoj usluzi, iako izvori nisu mogli potvrditi da li će se to desiti u avgustu.

Windows Central je potvrdio informaciju o Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, dodajući da Microsoft planira postepeno dodavanje igara iz Activision Blizzard kataloga na Game Pass.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak pijavice koja kao tornado nosi sve pred sobom: Zastrašujuć prizor iznad Sartija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA