Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi Resident Evil u pripremi: Veteran iza "sedmice" preuzima kormilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Capcom je najavio nastavak popularnog serijala i otkrio da će Nakašini, veteran sa preko decenije iskustva u režiranju Resident Evil igara, biti zadužen za novu igru

  • 0
Resident Evil Village Foto: Capcom

Capcom je potvrdio da je Resident Evil 9 u razvoju, a na čelu projekta će biti iskusni direktor Koši Nakašini, poznat po svom radu na Resident Evil 7: Biohazard.

Već neko vreme nismo imali priliku da vidimo potpuno novu igru iz serijala Resident Evil. Ipak, teško je zameriti Capcomu na tome — Resident Evil: Village postavio je visoke standarde za buduće nastavke.

Tokom Next Summer 2024 događaja, Capcom je najavio nastavak popularnog serijala i otkrio da će Nakašini, veteran sa preko decenije iskustva u režiranju Resident Evil igara, biti zadužen za novu igru. Nakašini je radio na naslovima kao što su The Mercenaries 3D za Nintendo 3DS, Resident Evil Revelations i Resident Evil 7: Biohazard.

"Radimo na novom Resident Evil-u", rekao je Nakašini. "Bilo je zaista teško odlučiti šta raditi posle sedmice, ali mislim da sam pronašao rešenje. Ne mogu još da podelim detalje, ali nadam se da ste uzbuđeni zbog dana kada ću moći.

Capcom je takođe najavio niz remastera svojih najvećih klasika. Tokom istog prenosa, Capcom je najavio re-izdanje prve igre Dead Rising pod nazivom Dead Rising Deluxe Remaster za PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Ovaj remaster donosi novu glasovnu glumu za glavnog junaka, novinara Frenka Vesta, kao i ažurirane HD grafike i dodatne detalje poput pahuljastijih pudlica.

Pored toga, najavljen je demo za igru Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, inspirisanu japanskom kulturom i strategijom, kao i re-izdanje Resident Evil: Biohazard za Apple mobilne uređaje i računare.

(Telegraf.rs)

Video: Dok oluja hara Srbijom Ana Sević šalje vrele pozdrave sa plaže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA