Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove verzije starih hitova: Ubisoft sprema rimejkove Assassin's Creed igara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako Gijemo nije precizirao koje naslove Ubisoft planira da preradi, raniji izveštaji Kotakua sugerišu da je među njima i nova verzija Black Flag-a

  • 0
Assassin’s Creed Foto: Ubisoft

Ljubitelji Assassin's Creed serijala mogu da se raduju, jer su u toku radovi na modernim rimejkovima starijih naslova. Iv Gijemo, izvršni direktor Ubisofta, otkrio je u intervjuu na sajtu kompanije da su rimejkovi u pripremi. Cilj je, kako je objasnio, da se starije igre osveže sa boljom grafikom i unapređenjima za nove konzole i moćnije PC sisteme.

Gijemo je istakao da kompanija želi da redovno objavljuje nove Assassin's Creed igre, ali da svaka ponudi jedinstveno iskustvo. Tako će nadolazeći Assassin's Creed Hexe, smešten u period suđenja vešticama u Svetom Rimskom Carstvu, biti potpuno drugačija igra od Assassin's Creed Shadows. Shadows je smešten u Japan na kraju Sengoku ere i uključuje stvarne istorijske događaje i ličnosti iz tog perioda, poput feudalnog gospodara Ode Nobunage. Ova igra će biti dostupna globalno od 15. novembra.

Iako Gijemo nije precizirao koje naslove Ubisoft planira da preradi, raniji izveštaji Kotakua sugerišu da je među njima i nova verzija Black Flag-a. Ova akciona-avantura, fokusirana na pirate iz 18. veka, izdata je 2013. godine i jedan je od najomiljenijih delova franšize.

Ubisoft takođe planira da lansira novu platformu pod nazivom "Animus hub", koja će igračima omogućiti da na jednom mestu pokreću i igraju sve igre iz franšize. Animus hub, ranije poznat kao Infinity, mogao bi potencijalno da bude i prodavnica, što bi objasnilo zašto Ubisoft radi na više Assassin's Creed izdanja koja bi mogla da se prodaju putem ove platforme.

(Telegraf.rs)

Video: Epicentar dobrog provoda: Kijanu Rivs glavna zvezda Arsenal festivala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA