Vreme čitanja: oko 1 min.

Call of Duty: Black Ops 6 će biti dostupan od prvog dana na Xbox Game Pass-u

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Call of Duty Black Ops 6 Foto: Activision/Xbox

Call of Duty: Black Ops 6 biće dostupan na Xbox Game Pass od prvog dana, kako je potvrđeno u najnovijoj objavi na zvaničnom Xbox sajtu. Novi trejler za igru takođe je objavljen i može se pogledati u nastavku.

Prema najnovijim informacijama iz Xbox Game Pass mobilne aplikacije, Call of Duty: Black Ops 6 će biti dostupan pretplatnicima ove usluge odmah po izlasku igre krajem ove godine. Tom Voren iz The Verge-a je među prvim korisnicima koji su podelili ovu vest, potvrđujući da će prvi nastavak serijala nakon što je Activision Blizzard postao deo Microsoft-a, biti dostupan na Xbox Game Pass odmah po lansiranju.

Uvođenje Call of Duty: Black Ops 6 na Xbox Game Pass od prvog dana moglo bi da donese promene u ovoj pretplatničkoj usluzi. Spekuliše se da bi mogla da bude uvedena nova pretplatnička kategorija koja bi obuhvatila ovu igru, kao i druge visokoprofilne naslove koji će biti lansirani u budućnosti.

Za sada se vrlo malo zna o samoj igri Call of Duty: Black Ops 6. Nedavni tizer trejler nagoveštava da će radnja igre biti smeštena u period Zalivskog rata, što će verovatno biti tema današnjeg trejlera uživo. Potpuno otkrivanje igre planirano je za specijalnu prezentaciju koja će se emitovati nakon ovogodišnjeg Xbox Games Showcase-a, zakazanog za 9. jun.

(Telegraf.rs)

Video: Kloniranje glasa veštačkom inteligencijom: Koliko zapravo zvuči kao prava osoba?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA