Sony-jev odgovor na Xbox Game Pass mogao bi da košta do 16 dolara mesečno

“Spartacus” navodno ulazi u fazu testiranja u narednim nedeljama.

  • 0

Rival Xbox Game Pass-u koji Sony sprema za PlayStation navodno će imati tri nivoa koji koštaju 10, 13 i 16 dolara mesečno, piše VentureBeat.

Bloomberg je prvi izvestio o pretplatničkom servisu na kojem Sony radi pod kodnim imenom “Spartacus” još u decembru. Na osnovu dokumenata koje je publikacija videla, Spartacus bi spojio pogodnosti koje nude PlayStation Now i PlayStation Plus i verovatno bi bio dostupan za PS4 i PS5 konzole.

Ovaj novi izveštaj daje nam više detalja o servisu i nivoima koje će uključivati.

Sony navodno “Spartacus” nivoe naziva “Essential, Extra i Premium”, gde će prvi nivo biti PlayStation Plus u svom trenutnom obliku. I dalje će koštati 10 dolara mesečno i davaće korisnicima pristup igrama svakog meseca koje mogu da dodaju u svoju biblioteku.

U međuvremenu, “Extra” nivo koštaće 13 dolara mesečno i uključivaće pristup tim mesečnim igrama, ali i katalogu igara sa stotinama starijih igara koje možete preuzeti. Taj katalog bi mogao da bude isti kao PS Now.

Na kraju, "Premium" nivo će koštati 16 dolara mesečno i uključivaće sve gore pomenute pogodnosti, zajedno sam pristupom PS Now opcijama striminga i biblioteci klasičnih igara. Pored toga, korisnici će imati pristup funkciji koja se zove “game trials” gde će moći da preuzmu i igraju nove PS igre pre nego što budu objavljene.

U ovom trenutku, još uvek nije jasno da li će se ekskluzivni naslovi prve strane naći u servisu kada bude dostupan. Predsednik i generalni direktor kompanije Sony Interactive Entertainment, Džim Rajan, ranije je rekao da nije održivo stavljati nove igre čiji je razvoj koštao stotine miliona dolara u pretplatnički servis.

“Spartacus” navodno ulazi u fazu testiranja u narednim nedeljama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA