Cyberpunk 2077 verzija za konzole nove generacije bi mogla da se pojavi ranije nego očekivano

 
  • 0

Vlasnici PS4 ili Xbox One verzije, dobijaće ovu verziju besplatno.

Kontroverzni naslov koji već postoji za starije verzije konzola naišao je na talas negativnih kritika nakon što je mnogima postalo jasno da je igru na PS4 konzolama i generalno konzolama prethodne generacije gotovo nemoguće igrati, nakon čega je nakratko povučena iz prodaje. Ali čini se da bi se verzija za novu generaciju mogla pojaviti dosta ranije nego što su mnogi očekivali, prenosi portal Index.hr.

Naime, na Twitter profilu PlayStation Game Size, gde i inače osvanu ovakve informacije, pojavila se i ona o PS5 verziji Cyberpunka, koja bi u prodaji trebala biti sredinom februara ili početkom marta.

Iako je to i bio plan ekipe iz studija CD Projekt Red, niko nije verovao da će posao odraditi toliko brzo, a osim toga, radi se i o periodu u kojem izlaze "Horizon Forbidden West" i "Elden Ring", koji su sve samo ne slaba konkurencija.

S druge strane, vlasnici igara za PS4 mogu besplatno preuzeti verziju za PS5, što je fer potez, a i teško je poverovati da će svi masovno pohrliti za igrom koja je na Sony-jevim konzolama skupila toliko negativnih kritika. Do iskupljenja naslova doći će samo ako se potvrdi da je verzija kvalitetna i stabilna.

Podsetimo, izdavanje igre bilo je toliko loše (iako profitabilno) da se studio od negativnog imidža oporavlja još uvek, a CDPR je promenio način na koji razvija i promoviše igre.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA