PlayStation ekskluzive koje verovatno nikada neće ugledati svetlost dana na drugoj platformi

 
 
  • 0

Kvalitet igara koje dolaze samo na Playstation konzole dovoljan je da igrači na drugim platformama sanjaju o njima

Većina strastvenih gejmera uživa u svakoj novoj video-igri, međutim, dosta je onih koji “preziru” PlayStation eksluzive iz samo jednog razloga - baš zato što su u pitanju eksluzivni naslovi i zato što se mogu igrati samo na konzoli! Definitivno se sva radost čekanja sjajne, uzbudljive nove igre gubi zbog saznanja da će biti isključiva i da je namenjena samo PS konzolama!

Playstation ekskluzive

Najbolje Playstation ekskluzive, pogotovu PS4 eksluzive, istinsko su slavlje za sve one koji su investirali u ovu sjajnu Sonyevu mašinu, jer je Sony zaista učvrstio svoje ime za sjajne naslove tokom životnog ciklusa PS4. Mi smo za vas pripremili naslove koji su još uvek ekskluzivni, a koje bi fanovi voleli da vide i na drugim platformama!

Naravno, nemojte gubiti nadu, jer ipak postoji šansa da i ove Playstation ekskluzive osvanu na PC-u. Prema pisanju portala iz sfere gejminga, Sony zbog velikog uspeha koji je Horizon Zero Dawn ostvario dolaskom na Steam definitivno planira da još igara prenese sa Playstation platforme, čime će proširiti tržište.

The Last of Us

Nažalost, ova postapokaliptična igra za preživljavanje smeštena u svet koji je opustošila gljiva koja ljude pretvara u mutante slične zombiju verovatno nikada neće ugledati svetlost dana na računaru, ali mi i dalje možemo da sanjamo i da maštamo o tome kako bi i koliko ovaj sjajni dizajn izgledao na računaru, na primer! The Last of Us je jedna od retkih igara koja pravilno daje svoju težinu digitalnom ubistvu. Ručna borba je mahnita borba za opstanak. Ne samo da pogođaš metu, pokupiš municiju i kreneš dalje: nego brutalno tučeš svoje neprijatelje do smrti! Da li i vi mislite da je velika šteta što ovu video-igru nikada nećemo videti na računaru?

Until Dawn

Napeta avanturistička igra inspirisana tinejdžerskim slasher filmovima, u kojoj glumi budući oskarovac Rami Malek bukvalno je pomutila um svima kada je izašla! Svi oni koji su bili ubeđeni da mogu nadmudriti serijske ubice, smatrali su da je ova igra odlično mesto za testiranje te teorije! Mislili su svi koji su imali PS! Prošlo je 5 godina od izlaska ove igre, te je većina izgubila nadu da će se ova video-igra ikada pojaviti na nekoj drugoj platformi! Šteta, zar ne?

God of War

Ova igra je osvojila mnoštvo nagrada kada je izašla i mnogi ljudi koji su je igrali i dan danas pričaju o njenom neverovatnom kvalitetu. Nažalost, igra još nije dostupna za druge platforme. Ona izgleda neverovatno, igra se neverovatno i ima neverovatnu priču. Pa ipak, daleko je manje neverovatna činjanica da i ona spada među PlayStation eksluzive! U pitanju je kinematografska akciona igra o ocu i sinu koji putuju kroz svet fantazije zasnovan na nordijskoj mitologiji. Ranije glasine govore da će posle Horizon Zero Dawn na PC doći baš God of War. Možete li da zamislite ovu igru prenetu na PC? Mi i te kako možemo!

Spider-Man

Hmmm, da li i vi kao i mi vrlo dobro znate koliko je Sony zaštitnički nastrojen prema njihovom dečaku Spider-Manu? Zato smo sigurni 100% da se nikada neće desiti da se Spajdermen pojavi na drugoj platformi! Iskusni Piter Parker koji se maestralno bori protiv velikih zločina u Njujorku zaštićena je vrsta, i Sony ga neće dati ni u najluđim snovima! Svi vi koji i dalje živite u nadi, prestanite! Marvel's Spider-Man iznedrila je kompanija Insomniac Games koja je kreirala defintivno najbolju Spajdermen video-igru do sada. Sony se nije odrekao Spider-Mena čak ni u drugim igrama, već je ovaj junak ostao PS ekskluzivan i u igri Marvel's Avengers. Zato nam je sasvim jasno zašto je ovo PlayStation ekskluziva koja nikada neće ugledati svetlost dana na drugoj platformi!

Ghost of Tsushima

Od svih igara na ovoj listi, većina poznavalaca ima osećaj da će ova igra biti prenesena! Hmm, pitamo se koliko je i da li je to uopšte moguće? Akcija otvorenog sveta stelt u kojoj vi, usamljeni samuraj, pokušavate da se otarasite kontrole nad invazivnom mongolskom flotom ima svoju čar i osobine koje je izdvajaju od drugih igara, te ne verujemo da će je Sony tako lako prepustiti nekom drugom! Nema mnogo igara koje mogu uhvatiti kinematografsku negativu lutajućeg samuraja koji ulazi u napete dvoboje sa banditima i krvožednim generalima. Ostrvo Tsushima je prostrano, živopisno i smrtonosno, te stvara adrenalin kod igrača koji su izgubili pamet i zbog foto-režima koji vam pruža neuporediv nivo kontrole u ​​kadriranju scene, uključujući podešavanje doba dana, pa čak i kišu od trešnjinog cveta. Ludilo mozga, priznaćete! Iskreno vam kažemo, ne nadajte se ni ovom naslovu!

Postoje li neke PlayStation eksluzive kojima se vi nadate da će doći na drugu platformu?

(Telegraf.rs)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA