Hladni rat "nabijen" žestokom akcijom: Predstavljen Call of Duty: Black Ops Cold War

 
 
  • 0

Kampanja igre se nastavlja tamo gde je prvi Black Ops stao i smeštena je u rane 80-te, a priča će igrača voditi u istočni Berlin, Vijetnam, Tursku, SSSR...

Nakon prošlonedeljnog "tizera", koji je upotrebom snimaka u vezi sa stvarnim događajima iz perioda Hladnog rata doveo do zabrane u Kini, Activision je sada sa par fotografija iz igre i trejlerom snimljenim na novoj PlayStation 5 konzoli, predstavio Call of Duty: Black Ops Cold War.

Većina fanova ovo je čekala još od maja meseca, a sada nakon niza procurelih informacija stiže i zvanična potvrda da će se Black Ops Cold War pojaviti 13. novembra za PC, PS4 i Xbox One, dok će se nešto kasnije pojaviti i za PlayStation 5 i Xbox Series X.

Kampanja igre će biti direktni nastavak na prvi Black Ops naslov, i biće smeštena u period sa početka 80-ih godina prošlog veka. Priča će igrača voditi na različita globalna (hladno)ratna poprišta, kao što su istočni Berlin, Vijetnam, Turska, SSSR i druga, prenosi Play!Zine.

Igrač će u kampanji sretati brojne istorijske ličnosti, čijom pojavom u igri developer želi da podseti na istinite događaje koji su se tada odigrali. Multiplejer nove generacije je takođe prisutan, i za tu komponentu Activision obećava borbe oružjem, kao i okršaje koji će biti vođeni vozilima.

Zombies mod takođe ne izostaje, i biće zasnovan na radnji singlplejer kampanje, kao i sa eksperimantima koji su se tada vodili.

Logično, Warzone će nastaviti da živi i oba naslova će biti blisko povezana, što i ne čudi, pošto je većina ovih zvaničnih informacija stigla upravo iz spomenute besplatne Battle Royale igre.

Pre nego što se pojavi 13. novembra, Treyarch i Activision će ponuditi period otvorenog beta testiranja, ali datumi još uvek nisu poznati.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA