Kada vidite šta možete da uradite sa sakupljenim POKEMONIMA, odmah ćete instalirati ovu igricu (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko još niste upoznati sa fenomenom pod nazivom Pokemon Go, podsetimo da je to igrica koja koristeći augmentovanu realnost ohrabruje ljude da šetaju gradom i putem svog pametnog telefona, odnosno aplikacije i kamere, hvataju pokemone koji su “ubačeni” u stvarne lokacije

  • 0

Ako ste se već navukli na sakupljanje pokemona, znajte da to nije jedini cilj planetarne hit igrice Pokemon Go. Naime, kada vaš avatar dostigne peti nivo, tada počinje prava zabava jer se sa sakupljenim pokemonima možete boriti protiv drugih igrača.

POKEMONI NASTAVLJAJU DA OSVAJAJU SVET: Evo kako da ih instalirate u Srbiji!

Na mestima pod nazivom "gyms" održavaće se borbe pokemona, a ona će se uglavnom nalaziti u blizini raznih znamenitosti širom grada.

Svaki "gym" će kontrolisati različiti igrači, a svakoga od njih možete izazvati na borbu. Ukoliko pobedite, vaš pokemon će kontrolisati to mesto, a najbolje je da za to izaberete najjačeg pokemona u vašem vlasništvu. S obzirom na to da je igrica nova, na mapi postoji gomila "gym-ova" koje još uvek niko ne kontroliše.

Borbe funkcionišu tako što prilikom napada na "gym" igrač odabere šest svojih najboljih pokemona. Dodirom po ekranu vaš pokemon će napasti protivnika, svajpovanjem će pokušati da izbegne napad, a duže držanje prsta na ekranu aktiviraće specijalni napad koji taj pokemon ima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Takođe je moguće udruživanje sa drugim igračima, što će borbu za "gym" značajno olakšati. Nakon borbe, vaši pokemoni će verovatno biti na ivici snage, pa je neophodno da ih izlečite specijalnim predmetima za lečenje iz vašeg inventara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ukoliko još niste upoznati sa fenomenom pod nazivom Pokemon Go, podsetimo da je to igrica koja koristeći augmentovanu realnost ohrabruje ljude da šetaju gradom i putem svog pametnog telefona, odnosno aplikacije i kamere, hvataju pokemone koji su “ubačeni” u stvarne lokacije.

Printskrin: Youtube/Pokémon GO Printskrin: Youtube/Pokémon GO

Dovoljno je pokrenuti aplikaciju i šetati se ulicama kako bi vam se u jednom trenutku na ekranu telefona stvorio pokemon kojeg bacanjem pokilopti hvatate i dodajete u svoju kolekciju.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA