Windows 11 ima tajnu funkciju koja će vam olakšati rad: Evo kako da je koristite

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ova nova funkcija je posebno korisna za one koji se često suočavaju sa zamrzavanjem aplikacija

Windows 11 sada omogućava korisnicima da jednostavno završe zadatke direktno sa taskbara, čime se značajno pojednostavljuje proces gašenja neodgovarajućih aplikacija.

Ova funkcija, iako nije automatski aktivirana, može se omogućiti kroz nekoliko koraka u podešavanjima Windowsa.

Do sada su korisnici morali prolaziti kroz dugotrajan proces pokretanja Task Manager-a da bi ugasili aplikacije koje ne odgovaraju. Sada je dovoljno desnim klikom na ikonu aplikacije na taskbaru i odabirom opcije ‘"End task" brzo rešiti problem.

Aktiviranje ove opcije je veoma jednostavno. Potrebno je otvoriti Windows podešavanja, zatim odabrati System, pa For developers, i na kraju omogućiti opciju End task. Ova funkcija omogućava korisnicima brži i efikasniji način upravljanja problematičnim aplikacijama.

Ova nova funkcija je posebno korisna za one koji se često suočavaju sa zamrzavanjem aplikacija. Omogućava brzo gašenje aplikacija bez potrebe za pokretanjem Task Manager-a, što može uštedeti vreme i smanjiti frustraciju.

(Telegraf.rs)

Video: Posle Živojina Mišića i carice Milice, Jovana Jeremić kao Merilin Monro

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA