Uživaj u jesenjem pikniku na otvorenom uz moćni HONOR Magic V3

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dok grad polako usporava ritam i dani postaju kraći, pravo je vreme da iskoristite preostale sunčane vikende na pravi način – opuštanjem na otvorenom. Bilo da ste u omiljenom parku, pored reke ili čak na svojoj terasi, piknik je savršen beg od svakodnevice. Korpa puna sezonskog voća, sveže pečeni kroasani i omiljeni sir su sve što vam treba za uživanje i resetovanje misli.

Okupite prijatelje, prostrite ćebe i uživajte u malim, jednostavnim zadovoljstvima. Priroda vam daje prostor bez ograničenja gde možete stvoriti magične trenutke samo za vas. U tom ambijentu, tehnologija postaje vaš suptilan, ali moćan saveznik, jer omogućava da te trenutke podelite, zabeležite ili dodatno upotpunite.

HONOR Magic V3 Foto: Promo/ HONOR

Upravo tu, na vaš piknik, kao neizostavan gost dolazi i HONOR Magic V3, idealan za one koji vole da budu u pokretu, a opet povezani sa svetom. Njegov sklopivi dizajn lako se transformiše u mini tablet, donoseći vam ekran od 7,92 inča, savršen za kratki predah uz seriju ili film. Uživanje u omiljenom sadržaju pod vedrim nebom, dok OLED ekran oživljava boje jeseni. Izuzetno oštar prikaz i bogate boje pretvaraju svako gledanje u pravo malo bioskopsko iskustvo.

Dugotrajna baterija HONOR Magic V3 omogućava vam bindžovanje serija bez brige o sledećem punjenju, dok vam ultra tanki dizajn olakšava da ga nosite svuda sa sobom. Kao takav, omogućava vam da iskažete svoju kreativnost i napravite druženje gde god se nalazite.

HONOR Magic V3 Foto: Promo/ HONOR

I dok uživate u jesenjim bojama, vrhunska kamera ovog uređaja beleži svaki detalj u punom sjaju. Od toplih zlatnih tonova do najfinijih detalja vaše piknik trpeze, svaki trenutak biće sačuvan u neverovatnoj rezoluciji, spreman za deljenje sa drugima.

HONOR Magic V3 je stvoren za one koji vole da uživaju, bilo da je to hvatanje savršenog kadra, prelistavanje omiljenih aplikacija ili jednostavno opuštanje uz prirodu. Sa njim, svaki trenutak postaje magija.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na www.hihonor.com.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA