Xiaomi 14T serija dobila moćnu funkciju: Zaboravite klasičnu pretragu, ovo će vam olakšati život

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nedavno predstavljena Xiaomi 14T serija donosi brojne inovacije, a od 6. oktobra 2024. godine korisnicima ovih uređaja dostupna je i Google Circle to Search funkcija. Xiaomi je jedan od prvih proizvođača izvan Google i Samsung ekosistema koji je dobio ovu funkcionalnost, što predstavlja važan korak u širenju Circle to Search na širi spektar Android uređaja.

Circle to Search je veoma popularna funkcija koja omogućava korisnicima da jednostavno nacrtaju krug oko teksta ili slike na ekranu i odmah dobiju dodatne informacije. Ovo čini pretragu bržom i jednostavnijom, bez potrebe za ručnim unosom podataka.

Xiaomi 14T serija je među prvima koja koristi ovu funkciju, čime se dodatno ističe na tržištu pametnih telefona, dok Google planira da proširi ovu funkcionalnost na još više uređaja do kraja godine​.

Pored Circle to Search funkcije, Xiaomi 14T modeli nude i druge napredne karakteristike poput Gemini AI funkcionalnosti, moćnog MediaTek Dimensity 8300 Ultra čipseta i kamere od 50MP, čime se pozicioniraju kao snažan izbor za korisnike koji traže najnovije tehnologije i visok nivo performansi​.

(Telegraf.rs)

Video: Zbunili smo Beograđane jednim pitanjem iz sfere kulture, neki su nas iznenadili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA