Telefon na 36 rata u Yettelu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

-Istraživanja nam pokazuju da se ljudi obično odlučuju na kupovinu novog uređaja nakon 30 meseci. Kako im sada garancija u Yettelu traje duže od toga, produžavamo životni vek njihovih telefona i nudimo mogućnost otplate na tri godine. Na taj način, Yettel korisnici mogu lakše da dođu do telefona koji žele i u pitanju je zaista jedinstvena ponuda na tržištu - rekao je Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor u Yettelu.

Ponuda važi za nove pakete i ugovor zasnovan uz ugovornu obavezu na 24 meseca. Dodatno, korisnici mogu iskoristiti i popust do 15 hiljada dinara na kupovinu novog, ukoliko do tri stara uređaja donesu na reciklažu. Još pet hiljada dinara popusta mogu ostvariti ukoliko celu ili deo svoje zarade odluče da primaju preko Yettel Banke (više od 35.000 dinara).

-Želimo da budemo prvi izbor korisnika kada biraju mesto na kom će kupiti svoj uređaj, kao i zbog toga što nudimo kvalitetnu uslugu i stabilnu, pouzdanu i brzu mrežu. Već nekoliko meseci intenzivno radimo na unapređenju naše infrastrukture, jer želimo da iskustvo korisnika koji biraju Yettel u svim aspektima bude jedinstveno - dodaje Filipović.

Za više informacija, posetite www.yettel.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Video: HONOR Magic V3 je preklopni telefon koji ne pravi kompromise

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA